ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Відповідно до рішення міської ради від 13.01.2021 №206-6/2021 оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коломийської міської ради Івано-Франківської області».

1. Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коломийської міської ради» знаходиться за адресою: вул. Кобринського, 10, м. Коломия, Івано-Франківська область, 78200.                  

2. Умови оплати праці директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коломийської міської ради» визначаються контрактом. Заробітна плата складається із посадового окладу, надбавок за престижність праці та вислугу років та ін.

3. Вимоги до кандидата: на посаду директора може претендувати особа, що є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років.

4. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії такі документи:

- копію паспорта громадянина України;

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

- копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

5. Прийом та реєстрація документів від претендентів на посаду здійснюється відділом кадрів Коломийської міської ради за адресою: проспект Грушевського, 1, м. Коломия, Івано-Франківська область, 78200, каб.№ 22.

6. Строк подання документів – до 15 лютого 2021 року включно.

7. У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам, претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що повідомляється в телефонному режимі протягом 10-ти календарних днів з дати закінчення строку прийому документів.

8. Документи, подані після закінчення встановленого строку, комісією не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

9. Конкурс відбудеться у залі засідань виконавчого комітету Коломийської міської ради (вул., ): 26 лютого 2021 року о 09.00 год. – письмовий кваліфікаційний іспит, 01 березня 2021 о 14.00 год. – співбесіда.

10. Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, повідомляються про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше трьох робочих днів із дати закінчення строку подання документів.

11. За додатковою інформацією щодо проведення конкурсного відбору звертатись у відділ кадрів Коломийської міської ради (проспект Грушевського, 1, м. Коломия, каб. №22, або за телефоном 50458). 

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.