ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї оголосили конкурс на заміщення посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг

Оголошується  проведення конкурсу на заміщення посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї. 

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020р. №200(далі - Порядок), на виконання рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради від 28.07.2020 №143«Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї». 

 Найменування:Єдиний центр надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї (скорочена назва Єдиний ЦНРС
П м.Коломиї).
 

Місцезнаходження:юридична адреса: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Драгоманова, будинок, 3В

Основні напрямки діяльності: надання соціальних та реабілітаційних послуг, визначених Державними стандартами, на безоплатній основі, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання в умовах стаціонарного, тимчасового або денного перебування.

Найменування посади директор Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї.
Умови оплати праці: за виконання обов’язків, передбачених контрактом Керівнику нараховується заробітна плата за рахунок коштів центру. Посадовий оклад Керівника встановлюється згідно з штатним розписом центру, який погоджується із Роботодавцем та визначається відповідно до чинного законодавства України. Крім цього Керівникові можуть встановлюватись надбавка за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи, складність, напруженість у роботі в розмірі до 50 % посадового окладу.Керівникові може виплачуватись щомісячно премія за результатами його діяльності. Конкретний розмір премії встановлюється розпорядженням Роботодавця.Керівникові виплачується матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладуодночасно з наданням щорічної відпустки у порядку передбаченому колективним договором.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 29 липня 2020 року по 13 серпня 2020 року включно за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №22, відділ кадрів міської ради. Електронна пошта: kadru_kmr@i.ua.

Для участі у конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи: 

заяву про участь у конкурсі за формою, визначеною у додатку;
належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
мотиваційний лист, складений у довільній формі;
довідку про відсутність судимості;
перспективний план розвитку Єдиного центру.