ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї нетверезий водій перевозив пасажира з наркотиками. ФОТО

У Коломиї працівники патрульної поліції виявили нетверезого керманича автомобіля, а в пасажира автівки знайшли речовини, подібні до наркотичних.

Учора, 30 жовтня, близько 23.45 год. у Коломиї за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль «Renault Master» під керуванням 25-річного мешканця району, повідомляє обласна поліція.

Поліцейські, перевіряючи документи, помітили у водія ознаки наркосп'яніння, що пізніше було підтверджено й висновком медогляду Коломийської ЦРЛ.

Увагу поліцейських привернув не лише водій, а й пасажир, поведінка якого була досить підозрілою, причиною чому була наявність у молодика наркотиків, які поліцейські виявили після поверхневого огляду.

Пасажир мав при собі поліетиленовий пакетик з зеленою речовиною, схожою на наркотичний засіб «Маріхуана», а також пакетик з речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичний засіб «Амфетамін».

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія-правопорушника склали протокол про адмінправопорушення  (керування автомобілем у нетверезому стані).

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту розпочато кримінальне провадження.

Читайте також: Працівника поліції, який перебував в нетверезому стані, засудять за смертельну ДТП на Коломийщині