ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Городенці урочисто відкрили капітально відремонтовану школу. ФОТО

15 вересня у Городенці відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованої у рамках Національної програми «Велике будівництво» школи І-ІІІ ступенів №2.

Привітати педагогічний колектив  і учнів освітнього закладу завітали голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів, представники депутатського корпусу, керівництво району, повідомляє пресслужба ОДА.

За словами керівника Прикарпаття, відбудова та оновлення соціальних об’єктів забезпечать створення комфортних умов для здійснення освітнього процесу. Учні зможуть навчатися у відремонтованих класних кімнатах, теплих приміщеннях, матимуть зручності для здобуття нових знань.

«Незважаючи на всі труднощі, які спричинила коронавірусна інфекція, зокрема щодо наповнення місцевих бюджетів, ми спільно з органами місцевого самоврядування змогли акумулювати необхідний фінансовий ресурс  та своєчасно завершити будівництво об’єктів програми, - зазначив Віталій Федорів. -  На сьогодні рівень готовності шкіл, які будуються у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», складає близько 100 відсотків. Аналогічна ситуація також спостерігається і щодо спорудження інших об’єктів програми, зокрема, дитячих садочків та стадіонів».

Додамо, що Городенківська ЗОШ № 2 - це вже третій об’єкт, завершений на Прикарпатті у рамках програми «Велике будівництво».  

 

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.