ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Городенці люди вийшли на мітинг. ФОТО, ВІДЕО

Мешканці  протестували під стінами РДА проти віднесення міста та району до "червоної зони".

Про це у соцмережі повідомив Олександр Каглян, пише ПІК.

“У кожного своє бачення проблеми стосовно “червоної зони”, але якщо послухати лікарів, то всі перехворіли чи перехворіють у легкій формі, а важких – 3-5%. Десь така кількість людей, наприклад, має 43 розмір взуття, але ж це не означає, що всі мають ходити у такому взутті. А нас примушують!”, – написав пан Олександр.

Люди обурені таким рішенням влади та вважають його неправильним.

“В суспільстві всі сфери життя повинні працювати, це не справедливо, коли через кілька десятків смертей карантином порушується право решти 42 мільйонів українців на повноцінне життя. Коронавірус – це не холера, не чума, він був у минулому при сезонних грипоподібних захворюваннях (просто не було тестувань) і буде у майбутньому, нікуди ми не дінемось від нього, треба навчитись жити із цією загрозою, а медики хай працюють, розробляють методи лікування, це їх робота. А ми повинні жити повноцінно і активно!”, – зазначила Яна Линтовська.

“Держава попередила кожного і кожен бере на себе відповідальність. Хто боїться, має якусь іншу інформацію – сидить дома. Вірус не вибірковий і він чатує й там на кожного. Чому одні повинні закриватись, а інші працювати. Чому бюджетники отримують зарплатню, а іншим зась?”, – додав Олександр Каглян.

Відео з мітингу опублікував Vitek Bobrovski.

 

Нагадаємо, від сьогодні Городенківщина - в червоній зоні.