ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Держпродспоживслужбі розповіли, чи готові освітні заклади Коломиї до навчального року

З 21 по 23 серпня  Коломийське міське управління ГУ Держпродспоживслужби взяло участь у комісійному об’їзді закладів освіти Коломийської ОТГ спільно з представниками влади, управління освіти та представниками інших зацікавлених організацій.

За результатами об’їзду спеціалісти готують довідку в управління освіти, повідомляється на сайті міської ради.

Фахівці, зокрема, позитивно відзначають фантазію та роботу, проведену керівниками закладів щодо підготовки класів, спалень, ігрових кімнат, санвузлів, харчоблоків, пральних приміщень, спортзалів, ігрових та спортивних майданчиків, актових залів та майстерень до нового 2019-2020 навчального року.

Виконано більшість пропозицій Держпродспоживслужби. Закуплено велику кількість технологічного обладнання, сантехнічного обладнання, у ряді закладів замінено старі дерев’яні вікна на металопластикові, проведено благоустрій територій із встановленням бруківки.

Фахівці переглянули та погодили всі перспективні двотижневі меню, за якими будуть харчувати дітей у закладах дошкільної освіти Коломийської ОТГ, а також розроблені  управлінням освіти для всіх загальноосвітніх закладів Коломийської ОТГ єдині перспективні двотижневі меню.  

Лабораторією Держпродспоживслужби, в ході підготовки до об’їзду, було відібрано проби води у всіх 9 освітніх закладах Коломийського ОТГ, де використовують криничну воду та дві проби води у контрольних точках Коломийського централізованого водогону, який забезпечує водопостачання шкіл і садків міста Коломиї.

З результатів досліджень встановлено, що вода яка подається КП "Коломияводоканал" в освітні заклади міста, відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10, а по 9 пробах криничної води проводяться лабораторні дослідження, про їх результати буде повідомлено управління освіти письмово. 

Як повідомляли, сьогодні у Коломиї урочисто відкрили католицьку школу-садок ім. св. Папи Івана Павла ІІ.