ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Цьогоріч Івано-Франківщина на 100% виконала зобов’язання щодо ремонту доріг державного значення

Сьогодні, 16 жовтня, під керівництвом першого заступника голови ОДА Марії Савки відбулася нарада щодо продовження ремонтних робіт на дорогах державного і місцевого значення.

Участь в її роботі взяли заступник голови ОДА Василь Івасик, начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак, керівник ДП «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов, повідомляє пресслужба ОДА.

Присутні проаналізували стан виконання ремонтно-будівельних робіт на автошляхах області державного та місцевого значення у поточному році, окреслили основні напрямки, над якими працюватимуть наступного року.

За словами Василя Буджака, впродовж 2019 року область на 100 % виконала свої зобов’язання щодо ремонту доріг державного значення. Так, на сьогодні із 1000 км доріг державного значення вже відремонтовано понад 560 км. Потребують відновлення 300-320 км. Їх ремонт запланований на наступний рік.

«Наразі завершуються ремонтні роботи на ділянках доріг у селищі Кути, проводяться облаштування узбіч та прокладення бордюр на трасі Р-20 Снятин-Тязів, - розповів управлінець. – Також тривають роботи щодо відновлення мостів».

Марія Савка зауважила, що особливу увагу при проведенні ремонтних робіт на автошляхах потребують ділянки доріг у Косівському, Верховинському районах та м. Яремче. Позаяк  добротні дороги дають поштовх до розвитку туристичної індустрії, а відтак, і економіки загалом.

Під час наради також йшлося про будівництво об’їзної дороги у Болехові, відновлення територіальних та місцевих доріг, експлуатаційне утримання автошляхів у зимовий період.

Зокрема, зазначалося, що на дорогах працюватимуть три дорожньо-експлуатаційні підприємства, які займатимуться розчисткою доріг від снігу та забезпечуватимуть належний проїзд у зимовий період.

 

Фото і відео зі сторінки САД у Facebook.