ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Цісарська Коломия" або "Легенди столиці австрійського Покуття". ФОТО

Івано-Франківщина туристична запрошує провести вихідні в культурно-історичному центрі Прикарпаття – Коломиї і познайомтеся з його багатою історією, самобутнім колоритом і традиціями, архітектурою, культурними скарбами, а головне – гостинними й привітними людьми. А ще – відчути на смак колорит західноукраїнської кухні та відпочити від шуму великих міст. "Цісарська Коломия" або "Легенди столиці австрійського Покуття" - один з турів проєкту "52 вікенди на Івано-Франківщині".

Саме в Коломиї запрацювали перший галицький театр і перші читальні. Коломия була одним із міст у Європі, де залізниця проходила через центр, попри саму Ринкову площу та міську Ратушу. Місто привабливе історичними вулицями, спорудами, пам’ятками австрійської доби.

Ось така легендарна Коломия – місто із багатою історією, самобутнім колоритом і традиціями, а головне – гостинними й привітними людьми.

"Під час екскурсії містом ви дізнаєтесь про пам'ятки архітектури та їхню історію, візьмете участь у майстер-класі з народних промислів Гуцульщини, ознайомитесь з приватною колекцією митців Коломийщини.

А ще у вас буде можливість побувати на равликовій фермі та взяти участь у фотосесії в старовинних костюмах, відвідавши Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття", - пишуть організатори.

Контакти: СОЛОМІЯ ЗІНЕЦЬ-МАЦИШИН

kolomyia_tour@i.uahttps://www.facebook.com/kolomyia1241

Читайте також: Іван Богдан з Коломиї вважається першим українцем, що опинився в Америці