ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Це був дуже важкий і відповідальний період у моєму житті", - Федорів про своє звільнення з посади голови ОДА

 
На своїй сторінці у фейсбук Віталій Федорів подякував усім за підтримку і розуміння.
 
"Близько десяти місяців, спочатку в статусі тимчасово виконуючого обов’язки, а потім і голови облдержадміністрації, мені випала честь очолювати виконавчу гілку влади Прикарпаття. Це був без сумніву дуже важкий і відповідальний період у моєму житті.
Дякую Президенту України Володимиру Зеленському та Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю за виявлену довіру та постійну підтримку увесь цей час. Також хочу подякувати всім заступникам, керівникам структурних підрозділів, голові й заступникам обласної ради та усьому депутатському корпусу, очільникам районів та ОТГ. Досягнення Івано-Франківщини – це результат спільної та злагодженої роботи, яка завжди веде до успіху.
 
Але особливо хочу подякувати усім жителям області за підтримку та розуміння. 2020 рік виявився нелегким. На початку березня у жительки обласного центру діагностували коронавірусну інфекцію. З цього часу область розпочала активну боротьбу з пандемією, яка забрала чимало людських життів.
 
Не тільки Івано-Франківщина, а увесь світ виявився неготовим до виклику смертоносного вірусу. За підтримки Президента та Уряду, соціально відповідального бізнесу й меценатів, ми змогли забезпечити наших медиків засобами індивідуального захисту, лікарні - препаратами для лікування наслідків хвороби, апаратами ШВЛ.
 
У червні область зазнала чергового удару – природної стихії. Червнева повінь не оминулася без людських жертв, пошкодила та зруйнувала помешкання і майно прикарпатців, завдала величезних збитків дорожній інфраструктурі, водному господарству. Хоч на сьогодні ремонтно-будівельні роботи ще тривають, та багато об’єктів завдяки Уряду та Президенту України, благодійникам не лише з України, а й зарубіжжя, уже відновлені.
 
Життя продовжується. І, незалежно від наступного місця роботи, я робитиму все для розвитку Прикарпаття, України, для людей".