ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпаття на 75% готове до нового опалювального сезону

Про стан підготовки житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до опалювального сезону говорили сьогодні під час наради у голови Івано-Франківської ОДА.

Так, станом на 19 серпня до опалювального сезону по різних напрямках житлово-комунального господарства складає від 70 до 75%, пише Фіртка.

Першочерговими заходами у житлово-комунальному господарстві заплановано підготувати 3892 житлових будинки, відремонтувати 326 покрівель, провести ремонт 405 систем холодного та гарячого водопостачання, підготувати 819 котелень, замінити 6 котлів, 1,2 км теплових мереж, провести ремонт та заміну понад 21 км водопровідних та 8,5 км каналізаційних мереж, підготувати 56 водопроводів, 57 каналізаційних насосних станції, 304 свердловини.

В дорожньо-мостовому господарстві здійснюється заготівля матеріалу для посипання доріг та тротуарів, а також проводиться огляд та ремонт техніки, яка буде використовуватися для очистки доріг від снігу та їх посипання протиожеледними засобами.

Півень готовності закладів охорони здоров’я становить близько 75%, їх котельного господарства – 89%. Вже заготовлено понад 30% твердого палива і проводиться тендер на закупівлю газу.