ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Тривають пошуки двох туристів, які заблукали в зимових Карпатах. ФОТО

Оновлено: туристи самостійно зійшли до с. Луги на Закарпатті.

Вчора до прикарпатських рятувальників надійшло повідомлення від закарпатських колег про те, що до них звернувся 29-річний чоловік та повідомив, що він разом з колегою, обоє - жителі Вінницької області, під час походу в гірській місцевості, перебуваючи поблизу озера «Несамовите», через ускладнення погодних умов втратили орієнтир та заблукали, після чого зв'язок за номером телефону заявника відсутній.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення, що на пості Заросляк. В районі проведення пошуково-рятувальних робіт досить складні умови: хмарно, сніг, 20º морозу, вітер 20-22 м/с., лавинна небезпека (ІІІ рівня). 

 Станом на 05:30 6 лютого до пошуково-рятувальних робіт від Головного управління ДСНС в області було залучено 25 чоловік, 4 одиниці техніки, в тому числі й квадрокоптер.

Станом на 9:00 за додатковою інформацією з’ясовано, що орієнтовне перебування заблукалих туристів територія Закарпатської області де пошуки проводяться закарпатськими рятувальниками.

Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області