ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

До Дня Збройних сил України у Коломиї демонструватимуть патріотичні фільми

До Дня Збройних сил України від 5 до 11 грудня у кінотеатрі «Стрічка» запланована демонстрація патріотичних фільмів.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Автори національних фільмів «ВОЇНИ ДУХУ» та п’яти стрічок «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ», Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська запланували демонстрацію 5 фільмів «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» та стрічки «ВОЇНИ ДУХУ» Проекту КІНО, ЩО НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ в Кінотеатрі «СТРІЧКА» до Дня Збройних Сил України - з 5 по 11 грудня 2019 року - 6 фільмів Проекту КІНО, ЩО НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ.

Замовляти зручний час та дату організованого перегляду фільмів цільовою аудиторією можна в адміністрації кінотеатру «СТРІЧКА» +380971251945, +380992539500, +380938328866 Адреса: м. Коломия, площа Вічевий Майдан, 6Б

Проект здійснюється на виконання розпорядження Начальника Генерального штабу - Головнокомандувача ЗСУ - «проведення заходів військово-патріотичного виховання молоді та бойової підготовки військовослужбовців військової служби за контрактом та призовом в контексті налагодженої роботи між Генеральним штабом ЗС України та організаціями щодо активізації збереження пам’яті про подвиги військовослужбовців ЗС України як новітньої бойової історії України, так й актуалізацію історії визвольних змагань українського війська протягом попередніх століть проти споконвічного ворога — російського агресора. Саме такий формат взаємодії виховуватиме патріотизм, гордість за військову частину, Збройні Сили та Україну в контексті протидії російській агресії».

Щороку протягом грудня військові, резервісти, учасники бойових дій, їхні родини та сотні тисяч українців, потребують побачити прекрасне кіно, відзначаючи День Збройних Сил України (6 грудня). Тому в грудні демонстрація такого ексклюзивного спецпроекту є дійсно жаданою інформаційною подією для українців.

Для вшанування Захисників України та виконання розпорядження Начальника Генерального штабу - Головнокомандувача ЗСУ - автори фільмів Тетяна Кулаковська і Анна Мартиненко, з однієї сторони, та Кінотеатр «СТРІЧКА» - з другої сторони, уклали договори про демонстрацію містянам та гостям Коломиї шести національних стрічок в Кінотеатрі «СТРІЧКА».