ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Суд обрав запобіжний захід двом коломиянам, яких підозрюють у збуті наркотичних засобів

12 березня 2021 року слідчим суддею Коломийського міськрайонного суду розглянуто клопотання слідчого Коломийського ВП ГУНП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою двом коломиянинам, які підозрюються у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, за попереднью змовою групою осіб (ч.1, 2 ст. 307 КК України).       

За версією слідства, підозрювані, групою осіб протягом лютого – березня 2021 року незаконно придбали, зберігали та збували наркотичні засоби (канабіс) та психотропні речовини (амфетамін) у великих розмірах за грошову винагороду на території міста Коломиї, повідомляє пресслужба суду.

         Вивчивши та дослідивши матеріали справи, суд застосував щодо підозрюваних  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят днів.       

      Підозрюваним суд визначив розмір застави вісімдесять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 181 600  гривеньУхвала суду може бути оскаржена  в апеляційному порядку. 

Фото ілюстративне   

До теми: У Коломиї за збут наркотиків затримали двох молодиків. ФОТО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.