ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Стартувала щорічна благодійна акція Карітасу Коломиї до свята Миколая

Стартувала щорічна благодійна акція Карітасу Коломиї до свята Миколая.
"Втомились від похмурих, сірих буднів? Хочете якнайшвидше поринути в казкову атмосферу? Чекаєте, коли почнуться справжні дива? Тоді Ви точно звернулись за адресою
Давній друг Карітас Коломия - Святий Миколай, якраз шукає собі помічників. Для Нього ми зібрали сотні листів з усієї країни. Кожен лист – маленька мрія дитини з нелегкою долею і саме Ви можете стати для неї справжнім чарівником з казки
Листи чекають на Вас одразу в декількох місцях:
- Офіс Карітас Коломия/вул. Гетьманська, 36 (тут ми особливо Вас чекаємо, тому лист винесемо прямісінько до воріт, тільки зателефонуйте +380673429499)
- Крамниця церковних речей Тавор/ вул. Театральна, 31 (біля Катедрального собору Преображення Христового УГКЦ)
- У вашій церкві (зверніться до свого отця)
На виконання бажання вашого таємного мрійника Ви матимете 4 тижні Беручи листа, пам'ятайте - до 6 ГРУДНЯ мусите встигнути все придбати й передати Карітас Коломия.
Будемо дуже раді, якщо Ви цьогоріч приєднаєтесь до дружньої команди Святого Миколая. Цим ми разом зможемо допомогти Йому прийти до дітей, які найбільше потребують дива.
До речі, Він також просив Вам передати, що той хто, Миколая любить і Йому служить не залишиться без подарунків (небесних так точно)" - пишуть на сторінці Карітасу Коломиї у фейсбук.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.