ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Сопілкарі" з Лісного Хлібичина привезли перемогу з Одеси

З 19 по 30 липня в українському дитячому центрі "Молода гвардія" в Одесі проходив XIII Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості "Усі ми діти твої, Україно".

Про це на своїй сторінці в соціальніцй мережі повідомила Коломийська районна державна адміністрація

З 20 липня по 26 липня тривали конкурсні дні фестивалю. Цього року участь взали понад 580 учасників, представників ансамблів танцю та шоу-гуртів, студій естрадної пісні й образотворчого мистецтва, вокальних ансамблів, музичних шкіл, спеціалізованих шкіл та навчально-виховних комплексів для дітей з інвалідністю, центрів дитячої та юнацької творчості, шкіл мистецтв, філармоній, арт-студій з різних куточків України.

Коломийщину на фестивалі представляв народний аматорський ансамбль "Сопілкарі" Будинку культури с. Лісний Хлібичин під керівництвом заслуженого працівника культури України Івана П’ятничука. У конкурсному змаганні юні сопілкарі з Лісного Хлібичина здобули І місце у номінації "Гра на музичних інструментах".

Конкурс-фестиваль став великою мистецькою подією, справжнім святом таланту і краси, дружби і співтворчості дітей та дорослих, виявом патріотизму і щирої любові до рідної землі – України.

Читайте також: Коломийські футболісти обіграли однолітків із Донеччини