ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Сьогодні вночі сталась смертельна ДТП через виїзд на зустрічну смугу руху. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув водій легковика, трапилася на дорозі сполученням «Івано-Франківськ – Надвірна». Поліцейські встановлюють всі обставини аварії в рамках розпочатого кримінального провадження.

15 серпня близько 03:00 сталася ДТП у селі Тисменичани Івано-Франківської ОТГ, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Виїздом слідчих встановлено, що водій Audi A6 на неосвітлювальній і заокругленій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes-Benz. У результаті ДТП 28-річний водій Audi, мешканець Надвірнянщини, від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, а інший 48-річний водій, мешканець Тисмениччини, отримав тілесні ушкодження і доставлений у медзаклад.

Також в Mercedes-Benz була жінка-пасажирка, яка не травмувалася. У водія мікроавтобуса відібрано кров на перевірку щодо стану сп`яніння. Слідчі вилучили з місця події обидва транспортні засоби і розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.