ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Сьогодні у Долинській ОТГ вперше проходять вибори до місцевих рад

Сьогодні, 30 червня, в 66 ОТГ вперше проходять вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів.
 
Про це у Facebook написав віцепрем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Центральна виборча комісія своєю постановою призначила на неділю, 30 червня 2019 року, перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 66 об’єднаних територіальних громадах (7 міських, 14 селищних, 45 сільських ОТГ).

В Івано-Франківській області перші вибори призначені у Долинській міській об’єднаній територіальній громаді.

"Призначення ЦВК виборів у Долинську ОТГ стало логічним завершенням процесу об’єднання. Після проведення виборів та переходу на прямі між бюджетні відносини ця громада стане однією з найбільш фінансово спроможних", – вважає директор Івано-Франківського ЦРМС, створеного за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" і Мінрегіону, Руслан Панасюк.

Долинська міська об’єднана територіальна громада стане третьою міською громадою на Прикарпатті та приєднає сільські ради з двох районів – Долинського і Рожнятівського.

Нагадаємо: ЦВК офіційно зареєструвала 51 кандидата в нардепи на мажоритарних округах Прикарпаття. СПИСКИ