ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Сьогодні проведуть в останню путь 22-річного військового 10 бригади Миколу Сорочука

Загиблого внаслідок ворожого обстрілу у зоні ООС бійця 10 ОГШБ Миколу Сорочука поховають сьогодні, 25 січня, на Алеї Слави на кладовищі села Гаразджа, що на Волині.

О 9.00 відбулася панахида у селі Лище на вулиці Молодіжній біля будинку, де проживав Микола Сорочук, повідомляють Волинські новини.

Після цього о 10.00 кортеж відправився до Свято-Троїцького собору в Луцьку, де відбулося прощання із загиблим військовослужбовцем.

О 10.30 розпочнеться чин прощання; об 11.00 - панахида за військовослужбовцем.

О 12.00 годині відбудеться громадська панахида біля Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.



По тому скорботною ходою рідні, близькі, друзі та небайдужі лучани пройдуть проспектом Волі до Луцького педагогічного коледжу. Поховання відбудеться на Алеї Слави у селі Гаразджа.

 24 січня о 8:30 ранку кортеж із тілом загиблого волинського Героя Миколи Сорочука прибув на рідну Волинь. Полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище Луцького району Миколі Сорочуку було всього 22 роки. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну. 

"На щиті... Герої не вмирають. Він залишився на віки в наших лавах, на віки захисником своєї країни. Він - людина, яка залишиться на завжди в наших серцях ...Сьогодні ми проводимо в останню путь нашого побратима - Миколу Сорочука. Злочини російських найманців та бойовиків, яких вони підтримують, ніколи не залишаться без покарання. Шануємо тебе, брате!" - написали на сторінці 10 бригади у Facebook.