ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Шахраї продовжують тероризувати бізнес Прикарпаття

На стаціонарні та мобільні телефони підприємців продовжують надходити телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші.

Про це інформує Головне управління ДПС в Івано-Франківській області. 

Шахраї телефонують бізнесменам і рекомендують зателефонувати начальнику податкової служби області й отримати інформацію про документи, необхідні для проведення перевірки.

Крім того, до ГУ ДПС в області надходять звернення від суб’єктів господарювання, в яких вони інформують про факти проведення перевірок групою осіб, які видають себе за податківців.

"Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти. При цьому наголошуємо, що аферисти можуть використовувати різні номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ", - йдеться в дописі.

Читайте також: На Франківщині спалахнула школа. ФОТО

 

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи національної поліції (102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»).