ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Сестри Наталія та Надія Кобилянські презентували своє мистецтво у рамках проекту "Молоді таланти Коломийщини". ФОТО

17 липня  у рамках проекту "Молоді таланти Коломийщини", який діє у Коломийській центральній районній бібліотеці з 2013 року, відбулася творча зустріч "Емоції розлиті на папір".

Цього разу презентували своє мистецтво одразу дві талановиті коломиянки – сестри Наталія та Надія Кобилянські, повідомляється на сторінці Бібліотекар Коломийщини.

Це творчі, креативні молоді люди, які захоплюються письменництвом і малярством, психологією і філософією. Наталя освоїла малювання портретів, змальовує їхні неординарні зовнішні риси, характер та внутрішню красу.

 

Надія творить словом, вважає, що поезія лікує. Дівчата закінчили медичний коледж та обрана професія, на їхню думку, не є перешкодою на творчому шляху, а скоріше розуміння чогось більшого.

Атмосфера мистецтва – краса слова і малюнків сестер приємно вразили публіку, а їхні роздуми, відповіді на питання щоразу викликали схвальні оплески.

 

Знаний митець, заслужений художник України Мирослав Ясінський висловив щире захоплення дорослою лірикою Надії та неординарністю малюнків Наталі, а ще погодився допомагати порадами і запросив на майстер-клас до себе в майстерню.

 

Такі заходи потрібні, перш за все, самим молодим людям, як шлях до самовдосконалення, самовираження, як спосіб самопізнання і можливість поділитися з ровесниками своїм баченням і талантом.

Не менш важливими є такі заходи для відвідувачів і гостей, адже це шанс відірватися від буденності, проблем і присвятити час мистецтву і спілкуванню.