ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Щоб отримувати з 1 жовтня пільги, коломиян просять терміново відкрити рахунок в "Ощадбанку"

З метою підготовки до отримання пільг з 1 жовтня 2019 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019р. №373 Коломийська міська рада просить терміново для отримання пільг у готівковій формі, до 1 жовтня 2019 р. провести наступні дії:

1.     Відкрити рахунок в АТ «Ощадбанк» (тільки «Ощадбанк»). Для відкриття соціального рахунку в АТ «Ощадбанк» треба взяти з собою: паспорт, індивідуальний податковий номер та обов’язково довідку (оригінал та копія) про перебування на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають пільги.

2.     Подати заяву до департаменту соціальної політики Коломийської міської ради (бланк заяви можливо отримати у департаменті соціальної політики) для здійснення виплат пільг у готівковій формі з 1 жовтня 2019 р.

3.     Подати до департаменту соціальної політики Коломийської міської ради номер Вашого особистого мобільного телефону (кабінет №3).

4.     При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, а для уточнення особових рахунків постачальників послуг квитанції по оплаті за житлово-комунальні послуги за останній місяць.