ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Що варто брати на прогулянку з малюком: необхідні речі

Прогулянка з малюком — це можливість провести час із дитиною, насолодитися свіжим повітрям, природою. Регулярний вихід на вулицю необхідний усім хлопчикам та дівчаткам. А щоб прогулянка була комфортною та безпечною, необхідно взяти із собою кілька важливих речей та предметів.

Дитячий візок

Перш за все потрібні прогулянкові візочки. Вибираючи серед різноманітності доступних моделей, обов'язково враховуйте:

  • легкість і маневреність — візочок повинен легко керуватися однією рукою, бути зручним для перенесення тротуарами і сходами;
  • комфорт для дитини — спинка має повноцінно відкидатися до горизонтального положення, щоб дитина могла комфортно заснути;
  • наявність регульованого козиру — він дозволить захистити дитину від вітру та сонця;
  • компактність у складеному вигляді — важливо щоб коляска легко змінювала форму, вміщалася у багажник авто та сховище у квартирі.

Вибирайте потрібну модель — і перебування на свіжому повітрі подарує дитині позитивні емоції.

Які речі найбільш потрібні на прогулянці

Якісний і надійний візок — це не єдине, що знадобиться на прогулянці. Серед інших необхідних речей:

  1. Підгузки. Незалежно від того, скільки триватиме прогулянка, візьміть із собою памперси. Реакцію організму дитини передбачити складно, тому завжди важливо бути готовим.
  2. Змінний одяг. Маля має бути в теплі. Тому важливо запастись комплектом змінного одягу. Так дитина буде в сухості та комфорті.
  3. Вологі серветки та антисептик. Вони необхідні для підтримки гігієни. Антисептик стане в пригоді для обробки рук перед годуванням або після гри в пісочниці. Діти часто брудняться, тому ці предмети завжди повинні бути під рукою.
  4. Захист від погодних умов. Влітку це головний убір, крем, у зимовий період — теплий одяг, плед. Завжди краще брати із собою парасольку на прогулянку, особливо якщо є ймовірність опадів.
  5. Закуски та їжа. Невеликий перекус і питна вода обов'язково потрібні на прогулянці. Діти часто хочуть поласувати улюбленими продуктами, тож вони мають бути у вас під рукою.
  6. Аптечка. Дитина може впасти, роздерти руку чи ногу. Важливо бути готовим до будь-яких ситуацій. В аптечці завжди мають бути пластир та антисептичні засоби. У більш дорослому віці важливо мати таблетки від заколисування, жарознижувальне. Все це може знадобитися у різних ситуаціях, тому важливо бути готовим.

Виходячи на прогулянку, не забувайте і про розваги для малюка. Наприклад, завжди беріть із собою іграшки. Це можуть бути брязкальця чи улюблені ляльки, роботи. Також бажано брати із собою книжки. Читання на відкритому повітрі — гарний спосіб провести час. До того ж книги для дітей яскраві і барвисті. За їхньою допомогою малюки можуть зав'язати знайомства з однолітками, знайшовши спільні інтереси.

Прогулянка з дитиною — це завжди відповідальне завдання для батьків та близьких. Пам'ятайте, що грамотно зібраний набір речей дозволить насолоджуватися часом на свіжому повітрі, не переймаючись можливими незручностями. Тому зберіть все необхідне — і прогулянка принесе лише позитивні емоції.