ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Протягом доби на Прикарпатті трапилися дві смертельні аварії

Протягом доби на Прикарпатті трапились дві жахливі ДТП.

Дорожньо-транспортні пригоди з смертельними наслідками трапилися у Надвірнянському та Снятинському районах, повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Аварія трапилася вчора, 8 жовтня, близько 21 години 20 хвилин у селі Гвізд Надвірнянського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 22-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Мерседес Бенц», рухаючись у напрямку м. Львів, вчинив наїзд на невстановленого велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. У результаті ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. На даний час правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення особи загиблого.

Водій - тверезий.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками трапилася сьогодні, 9 жовтня, близько 2:10 у смт. Заболотів Снятинського району.

Як встановлено правоохоронцями, 41-річний мешканець району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2107», рухаючись автодорогою сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» в напрямку Снятина, неподалік залізнодорожнього переїзду, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою.

У результаті аварії водій загинув на місці події, а пасажирку 1980 р.н. доставлено до лікувального закладу.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані, не порушувати Правила дорожнього руху, переконуватися у безпечності маневрів, адже це призводить до непоправних наслідків.