ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпаттяобленерго: Про електропостачання станом на вечір 24 листопада

24 листопада ситуація з вимкненнями електропостачання нестабільна через критичний стан енергосистеми України вцілому. Наразі практично 70% області без світла. З електроенергією зараз лише лінії, які живлять критичну інфраструктуру: лікарні, водоканали, насосні станції, котельні тощо. В області за командою диспетчера «Укренерго» знеструмлено споживачів згідно Графіків аварійних вимкнень, Графіків погодинних вимкнень та Спеціальних Графіків аварійних вимкнень.
Спрогнозувати періоди відсутності електроенергії за адресамизнову неможливо, тому, будь-які раніше опубліковані графіки та прогнози зараз не діють.
Щоб не допусти масштабних і складних аварій на мережах, НЕК «Укренерго» має збалансувати енергосистему. Якщо не дотримуватись команд та не знімати доведене навантаження, енергосистема не витримає.
Для цього сьогодні протягом доби, щоб зняти навантаження, яке доводить нам «Укренерго» доведеться вимикати електроенергію без дотримання черг і періодів вимкнень та на непрогнозований час. Додатково можливі вимкнення за адресами, які не належать до черг.
Увімкнення відбудеться лише після команди від НЕК «Укренерго» після стабілізації системи.
Наполегливо просимо не обривати телефонні лінії кол-центру - диспетчери не можуть спрогнозувати, коли надійде команда від «Укренерго», і коли електропостачання відновиться.
Тому, тих у кого не буде світла, просимо про розуміння. У тих, в кого воно буде, просимо про максимально можливу економію.
Тільки такими діями ми підтримаємо українську енергетику.
Тримаймося!
Коли ситуація стабілізується, ми проінформуємо вас. Слідкуйте за повідомленнями.