ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатців попереджають про сальмонелу в порошку з цибулі і нововірус в устрицях

Державна служба  України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє про виявлення сальмонели в порошку з цибулі, експортованому з Індії (експортер Natural Agro Foods) до Німеччини (виробник Lay   Gewurze OHG-AP-N: TH 04503) до окремих держав – членів ЄС і, в тому числі до України - Lay Specie (вул. О.Мишуги, буд.2, оф.401, м.Київ,02140), а також про виявлення нововірусу в устрицях (остреї), експортованих з Франції (виробник La Famile Boutrais) до окремих держав – членів ЄС і в тому числі до України – ТОВ «СІЛВЕО» (вул. Печенізька,34, м.Київ,04107).
 

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган.

У разі виявлення вказаного харчового продукту споживачів просять повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертатись до територіальних управлінь.