ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатський випускник склав ЗНО на рекордну кількість балів

Прикарпатець Олександр Люклян склав ЗНО на рекордну кількість балів. Він отримав 795 балів з 800 можливих. Хлопець навчався у Перегінській загальноосвітній школі № 1, пише Суспільне.

"Надавав перевагу фізиці, інформатиці, математиці, англійській. Моя бабуся була вчителькою математики, тому це вплинуло на те, як я здав ЗНО і вчився", - розповідає Андрій.

Склав ЗНО на рекордну кількість балів. Прикарпатець Олександр Люклян

Хлопець отримав за ЗНО з математики 200 балів. Відмінним результатам випускника посприяв і карантин.

"Навчання в школі не дуже потрібне для ЗНО. Для нього потрібне самостійне навчання. Якраз саме таке навчання під час карантину було легше і продуктивніше", - каже Олександр Люклян.

Він - один з восьми учнів з усієї України, який написав ЗНО з української мови та літератури на 200 балів.

Склав ЗНО на рекордну кількість балів. Прикарпатець Олександр Люклян

"Хлопець начитаний, працьовитий. Було на уроках, що я ставлю питання. Ніхто не знає. Тільки Олександр. І хлопці аплодували. Були захоплені знаннями", - розповідає вчителька з української мови Наталія Досин.

Т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет повідомив, що Олександр Люклян набрав рекордну кількість балів по всій країні: “Один з учасників — учень звичайної сільської школи — набрав рекордну кількість балів із чотирьох предметів: українська мова і література — 200 балів, математика — 200 балів, англійська мова — 199 балів, фізика — 196 балів. Ми вітаємо всіх відмінників”.

До теми: 200-бальницю з Коломиї нагородили сертифікатом від міської ради.