ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Прикарпатський богатир" став віце-чемпіоном України з панкратіону. ФОТО

Школа єдиноборств братів Грицьківих «GBROTEAM» повернулася з нагородами з Чемпіонату України з панкратіону, який відбувся цими вихідними у  Чернівцях.

Віце-чемпіоном України з панкратіону серед дорослих у ваговій категорії до 92 кг став Андрій Романюк. Спортсмен провів 3 поєдинки. У першій сутичці переміг спортсмена з Полтави, у півфіналі здолав бійця з Київської області. У фіналі поступився досвідченому спортсмену, майстру спорту України міжнародного класу Роману Кізюку з Чернівців.

«З 21 по 31 серпня Андрій пройшов чудовий тренувальний збір з панкратіону на Олімпійській базі у Конча-Заспі під керівництвом головного тренера збірної України Сергія Вікторовича Чередніченка. Це відіграло велику роль у здобутті цього результату. Андрій є дуже фізично розвинутим і вмотивованим хлопцем, але спеціальна підготовка і спаринги зі збірниками є запорукою успіху професійного спортсмена», - розповідає президент федерації панкратіону в Івано-Франківській області Ігор Грицьків.

«Окрім цього, Андрій Романюк зі своїм товаришем, який переїхав до нас з Нової Каховки, Глібом Гридасовим проводить активну соціальну роботу з дітьми та підлітками, залучаючи їх до спорту та здорового способу життя, і це тішить. Гліб також відзначився на чемпіонаті, де здобув бронзу, розпочавши з 1/8», - продовжує Ігор Грицьків.

Панкратіон – давній вид єдиноборств, який поєднує елементи боротьби та кулачного бою і спрямований на розвиток фізичних, морально-вольових здібностей людини з метою гармонійного формування її особистості шляхом фізичних вправ, технічної підготовки та змагальної діяльності.