ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатські правоохоронці затримали наркодилера

Поліцейські викрили та затримали франківця, який займався реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин на території області.

Під час санкціонованих обшуків за місцями фактичних проживань 40-річного франківця оперативники виявили і вилучили скляну трилітрову банку з речовиною, схожою на «марихуану», близько десятка фольгових згортків із речовиною, схожою на «амфетамін», пристрої для вживання наркотичних засобів, мобільні телефони та інші речі, повідомляє обласна поліція.

Крім того, в одному із приміщень правоохоронці виявили близько два десятка велосипедів невідомого походження та комплектуючі до них. Ймовірно, всі речі здобуто злочинним шляхом.

Слідчі Івано-Франківського відділу поліції перевіряють також причетність чоловіка до скоєння ряду крадіжок на території області.

Правоохоронці все вилучили та направили та низку необхідних експертиз.

На даний час правоохоронці затримали правопорушника в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 6-ти до 10-ти років.
Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

Тривають подальші слідчі дії, з метою встановлення та притягнення інших учасників злочинного діяння до кримінальної відповідальності.