ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатські депутати розпочали боротьбу за спортивну першість на ІХ Всеукраїнській спартакіаді. ФОТО

У місті Чорноморську Одеської області стартувала ІХ Всеукраїнська спартакіада серед депутатів усіх рівнів рад. Участь у ній беруть збірні команди п’ятнадцяти областей України. Упродовж п’яти днів депутати змагатимуться у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи та шашки.
Прикарпаття на змаганнях представляють 23 депутати, які за результатами обласної спартакіади стали найкращими. З їх числа сформовано волейбольну і футзальну команди. Також по двоє депутатів представлено у настільному тенісі, шахах і шашках. Очолює збірну команду голова обласної ради Олександр Сич.
“Значно легше здобути перемогу, аніж її утримати. Впродовж п’яти років поспіль ми здобуваємо першість, через що проти нас всі налаштовані. І навіть судді іноді бувають упереджені. Але ми, як і завше, приїхали за перемогою“, – акцентував голова обласної ради Олександр Сич.
За результатами першого дня змагань прикарпатські депутати-футзалісти здобули дві перемоги в матчах з командами Рівненської та Київської областей. Одразу дві перемоги в перший день змагань здобули і волейболісти. Вони впевнено обійшли суперників з Дніпропетровщини та Сумщини.
Позитивні результати упродовж першого ігрового дня спортсмени також продемонстрували в індивідуальних заліках. Зокрема, в настільному тенісі серед чоловіків депутат Городенківської міської ради Коломийського району Ігор Терлецький здобув перемогу у трьох іграх та зазнав поразки в одній, а депутат Верховинської селищної ради Верховинського району Марія Маківничук в настільному тенісі обійшла двох своїх суперниць, проте чотирьом поступилася.
 
Шахісти і шашкісти продовжують змагання.
До слова, що за час проведення Всеукраїнської спартакіади збірна команда депутатів Івано-Франківської області шість разів виборювала “золоті” медалі та одного разу привезла на Прикарпаття "срібло".
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.