ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатець у власному помешканні організував підпільний цех з виготовлення алкоголю. ФОТО

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Івано-Франківській області виявили та припинили діяльність підпільного цеху, в якому незаконно виготовляли лікеро-горілчані вироби.

Встановлено місцевого жителя, який у власному житловому приміщенні з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво, здійснював незаконне виготовлення лікеро-горілчаних виробів, повідомляє ДФС в Івано-Франківській області.

Готову продукцію фігурант реалізовував через мережу роздрібних торгівельних закладів, спеціалізовані сайти в мережі Інтернет та спеціально створені закриті групи в декількох месенджерах.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено більше 1 тис. літрів спирту, 186 літрів фальсифікованого алкоголю, розлитого в поліетиленові каністри та тару типу «bag-in-box», обклеєних підробленими марками акцизного податку, 3 тис. 41 пачку тютюнових виробів, 202 марки акцизного податку невстановленого зразка, призначені для маркування фальсифікату, комплектуючі та обладнання для його виготовлення, а також автомобіль, яким незаконно перевозили підроблену продукцію.

Загальна вартість вилучених підакцизних товарів перевищує 1 млн. грн.

Триває слідство.