ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Президент Зеленський відвідав Прикарпаття. ФОТО

Президент розпочав свій візит з центру фізичної та реабілітаційної медицини, де проходять лікування наші захисники. Заклад оснащено новітнім медичним обладнанням, там використовують найсучасніші світові методики для ефективного відновлення пацієнтів, повідомила у фейсбуці Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА.
Володимир Зеленський поспілкувався з воїнами та вручив державні нагороди – ордени «За мужність» IIІ ступеня.
«Хочу подякувати кожному з вас за ваш подвиг, за ваш героїзм. Дякую від усіх українців за захист нашої держави. Перемога точно буде! Бажаю вам якнайшвидшого одужання!», – зазначив Глава держави.
Під час відвідин медичного закладу Володимиру Зеленському презентували проєкт створення регіонального реабілітаційного центру для військовослужбовців, де ті зможуть відновитись фізично й ментально. Йдеться про один з довгобудів, будівництво якого розпочали ще 2011 року. Його загальна площа - понад 13 тисяч квадратних метрів, розрахований на 4 відділення на 200 ліжко-місць.
Для його реалізації заплановано залучати бюджетні кошти й допомогу міжнародних донорів.
"Постійно працюємо над тим, щоби розширювати нашу мережу реабілітаційних закладів. Щоби наші захисники, які отримали травми на полі бою, мали змогу ефективно відновлювати своє здоров’я!" - йдеться у дописі.
  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.