ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Повернути дитинство: працівники ювенальної превенції Прикарпаття провели захід для евакуйованих з Маріуполя дітей. ФОТО

Зробити день по-особливому радісним, подарувати позитивні емоції та приділити більше уваги та турботи дітям – переселенцям мали змогу співробітники ювенальної превенції поліції Івано-Франківська. В обласному центрі вони провели просвітній та пізнавальний захід для неповнолітніх.
В центрі Івано-Франківська ювенальні правоохоронці спершу провели урок безпеки для діток, де розповіли дошкільнятам та учням початкових класів про основні правила дорожнього руху. А ще пояснили, як правильно та безпечно переходити дорогу.
Згодом ювенали розповіли про особливості роботи поліції та показали службовий транспорт, в якому дозволи сидіти усім охочим. Дітям продемонстрували звукові та світлові спец сигнали.
Дітвора та їх батьки були приємно вражені зустріччю з правоохоронцями. "Ця малеча приїхала в Івано-Франківськ з Маріуполя. Їх евакуювали на початку війни. Тож такі заходи необхідні, щоби повернути їм відчуття безпеки та безтурботного дитинства", – розповів інспектор відділу ювенальної превенції Олег Воробчак. Тож такі пізнавальні заходи відбуватимуться і надалі.