ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Понад 30 аварій трапилося на Прикарпатті за вихідні

Понад 30 аварій на Прикарпатті за вихідні: поліцейські нагадують дотримуватися ПДР.
За 23 і 24 в Івано-Франківській області та в обласному центрі зареєстровано 31 аварію. Зокрема у Рожнятівському районі 23 січня о 13:40 сталася ДТП у селі Небилів. 27-річний водій автомобіля ВАЗ вчинив наїзд на 58-річну велосипедистку, місцеву мешканку. Остання їхала попереду в попутному до автомобіля напрямку і здійснила поворот ліворуч, виїхавши на зустрічну смугу руху. Водій транспортного засобу, який рухався позаду і здійснював маневр обгону, наїхав на велосипедистку. Водій – тверезий, а потерпілу доставлено у медзаклад. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, повідомляє обласна поліція.
Інші зафіксовані правоохоронцями аварії без потерпілих. За це передбачена адміністративна відповідальність згідно зі ст. 124 КУпАП.
Поліція звертає особливу увагу водіїв, що в жодному випадку не можна сідати за кермо у нетверезому стані, а таких водіїв за вихідні зупинено 14.
"Наголошуємо і пішоходам бути уважними особливо в вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях.
Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції , тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102” - закликають поліцейські.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.