ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Понад 10 об'єктів відвідав народний депутат Андрій Іванчук під час робочої поїздки Коломийщиною. ВІДЕО

Як повідомляло "Дзеркало", нещодавно Коломийщину з робочим візитом відвідав народний депутат Андрій Іванчук.

Народний обранець побував на більш ніж 10-ох об'єктах. Оглянув будівництво дошкільного закладу у Лісному Хлібичині, амбулаторій у Печеніжині та Коршеві, спортивної зали у Марківці, водноспортивного комплексу у Коломиї, а також нещодавно збудований спортивний майданчик зі штучним покриттям у Гвіздці, міст у Королівці та Коломийську ЦРЛ.

Андрій Іванчук каже, що мажоритарної системи на виборах більше не буде, тому багатьом нардепам уже нецікаво відвідувати свої округи. Натомість він запевняє своїх виборців, що обіцянки виконає і буде працювати й надалі.

Цього разу поїздка була особливо насиченою - у супроводі місцевої влади обранець побував на більш ніж 10 об’єктах, з яких майже всі на завершальній стадії будівництва. 

Розпочали з самого ранку з Лісного Хлібичина.

"Це був знаковий для мене виклик. Громада казала, що їм 25 років обіцяли дитячий садочок. Дуже приємно, що нам вдалося отримати фінансування і в Лісному Хлібичині буде один з найкращих дошкільних навчальних закладів. Роботи закінчуються, і я переконаний, що з зовнішніми   роботами до Великодня довгожданна 25-річна мрія Лісного Хлібичина здійсниться», каже Андрій Іванчук.

Опісля нардеп відвідав Гвіздець, де поспілкувався з громадою та оглянув нещодавно збудований спортмайданчик зі штучним покриттям, який спорудили за державний кошт. Нардеп подарував школі спортивні м’ячі, а люди попросили ще спортивну форму для учнів, а також допомогти облаштувати лавочки.

Дорогою до Коломиї депутат зупинився на в’їзді у Королівці, де оглянув  міст. Це був один з найпроблемніших відтинків дороги. Нещодавно цю ділянку відремонтували за кошти Дорожнього фонду. У планах – облаштувати пішохідні переходи, перила та відбійники.

Традиційно під час поїздок Андрій Іванчук приділяє особливу увагу медицині. Цього разу відвідав амбулаторії в Коршеві і Печеніжині, а також Коломийську ЦРЛ.

У лікарні подивився, як працює ангіограф, який придбали за його сприяння, а також повідомив, що невдовзі в місті запрацює лабораторія, яку до цього планували відкривати в Івано-Франківську, бо саме Коломия вартує, аби надсучасне обладнання було тут, переконаний обранець.

"Немає жодного районного центру, який би міг зрівнятися з Коломиєю за рівнем медобладнання і навіть за умовами перебування в лікарні", - запевняє народний депутат .

"Ми сьогодні побачили в травматологічному відділенні, що наші лікарі роблять надсучасні операції з заміни суглобів – тазобедрених, колінних, і пацієнт на 5 день вже йде додому", - розповідає Іванчук.

Користуючись нагодою, лікарі розповіли про нагальні проблеми в обладнанні, тож нардеп пообіцяв посприяти у придбанні електроножа, який дає можливість робити операції без крововтрат.

А ще депутат побачив і потребу в ремонтах, де теж пообіцяв долучитися.

З його слів, потрібна заміна водопровідних труб, і  порадившись з головами ОТГ,  міста та району, з залученням коштів  з державного й обласного бюджетів зроблять сучасний євроремонт.

Також Андрій Іванчук відвідав у Коломиї будівництво водноспортивного комплексу.

  «Цей заклад відповідатиме всім критеріям, щоб проводити навіть чемпіонати Європи, - переконаний Іванчук. - Щодня я отримую фотозвіт, як ідуть роботи. Думаю, вже ні в кого немає сумніву, що комплекс буде добудований. Я дуже задоволений темпами і якістю робіт. Не дивлячись на холодну пору року, використовуються сучасні технології».   

Детальніше про робочу поїздку - у відео НТК.

До теми: "Мажоритарки нема, а Іванчук, певен, залишиться" - інтерв’ю з народним депутатом з Прикарпаття. ВІДЕО