ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Поліція затримала псевдомінера торгового комплексу у Коломиї

Поліція затримала псевдомінера торгового комплексу "Водолій" у Коломиї.

Правопорушником, який повідомив неправдиву інформацію про замінування, виявився 36-річний коломиянин, повідомляє обласна поліція.

Нагадаємо, вчора о 23 годині 30 хвилин до поліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінування торгового центру.

На місце події негайно виїхали працівники вибухотехнічного відділу, слідчо-оперативна група, кінологи з собакою та пожежники. Спеціалісти обстежили приміщення закладу та прилеглу територію, жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до надання неправдивого повідомлення про замінування. Чоловіка затримали.

Слідчі відкрили кримінальне провадження (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання для міри запобіжного заходу.