ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Поліцейські повідомили про підозру організованій групі, яка постачала наркотики до Івано-Франківського СІЗО

Слідчі поліції Прикарпаття за процесуальним керівництвом обласної прокуратури повідомили про підозру організаторам групи та її учасникам, які займалися постачанням наркотичних засобів до СІЗО. Нагадаємо, 26 жовтня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області спільно зі слідчими поліції та за процесуального керівництва місцевої прокуратури викрили організаторів й учасників групи та ліквідували канал постачання наркотичних засобів до СІЗО. 

Поліцейські встановили, що організували канал постачання заборонених речей двоє співкамерників, залучивши до протиправної діяльності ще двох ув’язнених. Доставляти «товар» до СІЗО їм допомагали ще мешканці районного центру 33-х та 34-х років. Для передачі пакунків на територію виправної установи використовували так званий метод «затягування». Для цього натягнули металеву нитку між парканом СІЗО та будинком навпроти. Отримані наркотичні засоби та психотропні речовини арештанти розповсюджували серед арештованих, повідомляє обласна поліція.

Одному з організаторів групи слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а п’ятьом її учасникам – за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Всі учасники організованої групи на цей час перебувають під вартою.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.