ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Поліцейські Івано-Франківщини врятували жінку, яка хотіла скоїти самогубство. ФОТО

На «102» зателефонувала жінка та тремтячим голосом повідомила, що чоловік вчиняє домашнє насильство. Розуміючи, що ситуація потребує негайного реагування, дільничні офіцери групи протидії домашньому насильству миттю помчали на виклик.

Поліцейські спілкувались з жінкою через вхідні двері квартири, так як відчиняти вона не хотіла. Жінка плакала та сказала, що в помешканні перебуває вже одна. Правоохоронцям таки вдалося вмовити її впустити їх у помешкання. Зайшовши до квартири, вони побачили, що жінка намагалася вчинити самогубство, так як на руках були порізи. Дільничні швидко забрали ніж, який лежав поруч, після чого надали допомогу, заспокоїли її, повідомляє обласна поліція.

Жінка пояснила поліцейським, що чоловік вчиняє щодо неї насильство, тому вирішила звести рахунки з життям. Для врятованої викликали карету швидкої допомоги.

Неподалік будинку поліцейські розшукали нетверезого чоловіка та склали на нього протокол за вчинення домашнього насильства – ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наголосили не вчиняти протиправні дії.

Нагадуємо: якщо Ви стали жертвою чи свідком вчинення насильства, звертайтесь за номером «102»!