ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Подарунок українцям: Усик викупив права на трансляцію реваншу з Джошуа - усі охочі зможуть побачити поєдинок безкоштовно

Олександр Усик викупив права на трансляцію реваншу з Джошуа, тож усі охочі зможуть побачити поєдинок безкоштовно.
Промоутер Олександра Красюк: «Це подарунок від Олександра Усика, бо він за свої гроші отримав ці права і безкоштовно хоче передати всьому українському народу, щоб цей поєдинок кожен охочий українець міг спостерігати у прямому ефірі. Тому станом на сьогоднішній день ми розуміємо, що потрібно зробити максимальну дистрибуцію цього поєдинку. Наші партнери MEGOGO формуватимуть цей сигнал. Сигнал приходитиме на телеканал «Суспільне». Наприклад, той, хто не має доступу до інтернету або до Megogo, зможе дивитись цей поєдинок у прямому ефірі на цьому телеканалі. Також цей поєдинок буде на YouTube на офіційному каналі Олександра Усика. І швидше за все цей поєдинок транслюватиме ще один наш партнер — компанія Парі-Матч на своєму сайті та у своєму додатку.
Під час прямого ефіру кожен бажаючий матиме можливість за допомогою QR-коду зробити внесок у перемогу. Також усі гроші від спонсорів, які допомагатимуть із цією трансляцією, переходитимуть до фонду Олександра Усика Usyk Foundation та будуть використані також для допомоги Україні»
Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.