ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Побиття футбольного судді у Городенці: поліція відкрила провадження

Як повідомляло "Дзеркало", 7 жовтня під час футбольного матчу "Пробій" - ФК "Карпати" у Городенці вболівальник побив бокового суддю.

До правоохоронці на лінію "102" надійшло повідомлення про інцидент. Слідчі виїхали на місце події і встановили учасників конфлікту. З’ясовано, що мешканець Городенки 1956 року завдав тілесних ушкоджень 23-річному судді з Калуша, повідомляє обласна поліція.

"Поліцейські вкотре наголошують звертатися з відповідним документом у поліцію щодо забезпечення публічного порядку під час проведення масових заходів завчасно, можливо такої ситуації не сталося б", - йдеться у повідомленні поліції.

Потерпілого оглянули медики і надали допомогу: у нього забої  голови.

Наразі призначена судово-медична експертиза, в ході якої порушнику невдовзі оголосять підозру (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

Санкція статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.