ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Підрозділи Управління ДСНС області шукають 42-річного мешканця Крихівців. ФОТО

29 травня о 14:50 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення від мешканця Крихівців Івано-Франківської міської ради про те, що його син, 1978 р.н., вранці 28 травня пішов в лісову місцевість сіл Загвіздя та Підлісся Тисменицького району та станом на 14:50 29 травня не повернувся.

Про це інформує Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

О 15:40 для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено Івано-Франківське пошуково-рятувальне відділення у складі 5 чоловік на 3 одиницях техніки, в тому числі автомобіль “БОГУН”, кінологічне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення у складі 4 чоловік та 2 собаки, мобільно-оперативну групу Тисменицького райвідділу Управління ДСНС в області (2 чоловіки особового складу на 1 одиниці техніки) та 3 працівники поліції на 1 одиниці техніки.

О 17:20 надійшла додаткова інформація від очевидця, який попередньо бачив громадянина, що заходив в річку Бистриця Солотвинська (рівень води становить близько 1,5 м).

О 17:25 додатково було направлено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП Управління ДСНС в області у складі 6 чоловік на 2 одиницях техніки.

Всього до пошукових робіт було залучено 22 особи на 8 одиницях техніки, з них від Управління ДСНС в області - 19 чоловік особового складу, 2 собаки, 7 одиниць техніки, з них 1 човен.

Станом на 22:00 29 травня рятувальниками Івано-Франківського ПРВ та кінологічного відділення проведено обстеження берегів та прибережної зони по обидві сторони річки на відрізку 6 км. Відділенням водолазно-рятувальних робіт проведено обстеження акваторії дна річки довжиною 600 м., особу не знайдено.

У зв'язку з настанням темної пори доби та за рішенням керівника з ліквідації наслідків надзвичайних подій пошукові роботи призупинено.


30 травня о 09:00 поновлено проведення пошукових робіт на річці Бистриця-Солотвинська в районі села Старий Лисець та села Загвіздя Тисменицького району.

Читайте також: В поліції розповіли подробиці вчорашньої аварії в Коломиї. ФОТО

До робіт залучено 25 чоловік, 6 одиниць техніки, в тому числі від Управління ДСНС в області 22 чоловіки особового складу на 6 одиницях техніки.