ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Підопічні "Крокусу" отримали подарунки на Миколая від БФ "Покуття". ФОТО

Напередодні свята Миколая вихованці програми денного догляду БФ «Крокус» зіграли виставу «Колобок» в актовому залі Коломийського педагогічного коледжу. Це – спільна мрія волонтерів, батьків і дітей. Щороку таким чином «Крокус» підводить підсумки року, звітує перед громадою та благодійниками.

Благодійний фонд «Покуття» традиційно підготував для підопічних «Крокусу» солодкі подарунки.

Голова «Крокусу»  Любов Масевич, зокрема, зазначила, що діти та молодь з вадами найбільше потребують уваги, поваги та розуміння. Тільки соціалізація дає їм можливість відчути себе потрібними світу

«З благодійним фондом «Покуття» ми вже співпрацюємо 5 років. Двічі на рік, а то й більше, нам допомагають проводити заходи, надають фінансову допомогу. Одного року фонд подарував нам центр для друку. Щороку на Великдень і Миколая ми маємо солодкі дарунки», - каже Любов Масевич.

До слова, «Крокус» опікується 117 сім'ями, які виховують дітей чи молодь з інтелектуальними і психічними розладами.

Солодкі подарунки та привітання від фонду «Покуття» та його засновника, народного депутата Андрія Іванчука передала голова правління фонду Уляна Мандрусяк, побажавши здоров'я, всіх благ, Божої ласки. 

 

 Нагадаємо, фонд "Покуття" 5 років поспіль традиційно організовує акції до свята Миколая, спрямовані насамперед на незахищені верстви населення.