ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Переваги одягу від українського бренду Goldi

Уже давно одяг перестав бути просто способом зберегти тепло тіла і прикрити його. Сьогодні це виразник характеру і смаку людини, його життєвої позиції, яку він хоче продемонструвати світу. Тисячам українців досягти цієї мети допомагає одяг від вітчизняного бренду Goldi, що пропонує широкий вибір речей для жінок, чоловіків, дітей.

Особливості стилю Голді

При розробці одягу дизайнери зі світовими іменами, що працюють на бренд Голді, враховують модні тенденції, настрої в суспільстві, мистецькі надбання, особливості характеру і світогляду українців. В результаті в інтернет-каталозі та на полицях магазину з'являються актуальні та зручні, екологічні речі у вуличному стилі. Вони підходять для щоденного носіння на роботу, прогулянки, пробіжки, у гості.

Так, мода швидко змінюється. Тому асортимент одягу від Goldi постійно поповнюється новими актуальними моделями. Запитуйте про них в консультантів офлайн-магазинів у 9 областях України та шукайте у розділі новинок на goldi.ua.

Особливості виробництва одягу бренду 

Від формування ідеї створення бренду до сьогодні минуло 35 років. За цей час виробник значно розширився, досягнувши великих можливостей для створення українського одягу з нуля. Сьогодні до складу підприємства входять:

  • швейні фабрики в Шепетівці, Волочиську та Нетішині;
  • льонокомбінат у Рівному, де виробляється полотно;
  • 26 магазинів в Україні та 2 в Польщі;
  • дизайнерське бюро в Києві.

Над створенням одягу Голді працює велика команда. І купуючи костюм чи сорочку, ви отримуєте результат старань десятків людей, які намагаються вивести українську продукцію на новий, вищий рівень. 

Бренд Goldi представляють одяг вітчизняного виробництва високої якості. Це повністю український продукт – від розробки дизайну до пошиття. Він оптимального підходить для створення сучасного гардероба і на кожен день, і для особливих подій. Виробник не зупиняється на досягнутому, розробляючи нові колекції на різні сезони та тримаючи руку на пульсі актуальних змін у світі моди.