ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

 Перешкоджання виборцям та спостерігачам і маніпулятивна реклама. Порушення на виборах на Коломийщині

 Поліція Івано-Франківщини та Опора розповіли про порушення виборів в області.
Упродовж дня голосування спостерігачі ОПОРИ фіксували незаконну агітацію в області – це маніпулятивні білборди з написами на кшталт "Думай", "Змінюй" та "Постав галочку – закрий їм лавочку", інформує Бліц-Інфо.
ОПОРА зафіксувала перешкоджання у роботі спостерігачів з боку членів виборчих комісій (у селі Малий Гвіздець, що на Коломийщині, та в Івано-Франківську), а також перешкоджання виборцю проголосувати (Івано-Франківськ).
Станом на 12:00 зафіксовано одне порушення у селі Фастовець Коломийського району. ДВК №260361 заповнила всі 75 примірників протоколів, їх відправили на уточнення, але члени комісії не мають на чому уточнювати. За рекомендацією ЦВК актом прийому-передачі бланки протоколів мають перекинути з іншої дільниці. Наразі знайшли один чистий протокол, а потрібно два. У свою чергу, очільник прикарпатської поліції Володимир Голубош зазначив, що поліція продовжує працювати посилено.
"Прикарпатська поліція продовжує нести службу у посиленому режимі. Всі дільниці були відкриті і закриті вчасно. На території області до нас надійшло 25 повідомлень про порушення виборчого законодавства: 11 – Івано-Франківськ, 4 – Калуш, по два у Надвірній, Косові, Коломиї. Тисмениця, Городенка, Рогатин та Галич – по одному", – пояснює Голубош.
Читайте також:"Ми голосували вперше". 4 молодих коломиян про вибори президента "Ми голосували вперше". 4 молодих коломиян про вибори президента