ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Переможці лотереї від Благодійного фонду "Покуття" отримали квитки на матч збірної України

Нагадаємо, що у червні, на запрошення народного депутата Андрія Іванчука, до Коломиї приїжджав головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко. Він був почесним гостем "Покуття футбол фесту" - футбольного турніру, який організував БФ "Покуття".

Тоді, на стадіоні "Юність" у присутності 5 тисяч глядачів відбувся розіграш 50 квитків на матч збірної України із збірною Португалії, який відбудеться у Києві на НСК "Олімпійський" 14 жовтня, повідомляє Дзеркало медіа.

Сьогодні, переможці отримали квитки та вже готуються до поїздки, яку для них безкоштовно організовує БФ «Покуття».

Один із переможців Василь Поленюк. «Почуваюся відмінно! – каже чоловік. Я буквально живу футболом, це велика частина мого життя. Тому можливість поїхати на такий важливий матч нашої збірної – це велике щастя. Дякую за це фонду «Покуття».

Загалом, люди кажуть, що щасливі отримати омріяні квитки, адже саме матч з Португалією може стати історичним. Перемога над португальцями може вивести нашу збірну у фінальну частину чемпіонату Європи. Тож мотивація підтримати українську збірну просто шалена – кажуть коломийські фанати футболу.