ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Офіцер коломийської частини вимагала від військовослужбовця $1800 хабара. ФОТО

 СБУ спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарі офіцера відділу морально-психологічної роботи військової частини Івано-Франківщини. Оперативники встановили, що жінка вимагала $ 1800 у військовослужбовця за непритягнення його до відповідальності за самовільне залишення розташування частини, повідомляє Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.
СБУ в Івано-Франківській області задокументувала отримання офіцером першої частини неправомірної вигоди у сумі $300. Правоохоронці затримали зловмисницю на одній з вулиць Києва під час отримання від посередника другої частини хабара у розмірі 1500 доларів. Відкрито кримінальне провадження, тривають невідкладні слідчі дії. На сторінці прес-центру оперативного командування "Захід" уточнюється, що на хабарі затримали офіцера відділу морально-психологічної роботи військової частини А4267. Як відомо, військова частина А4267 розташована за адресою: м. Коломия, вул. Моцарта.
Довідка з Вікіпедії: 10-та окрема гірсько-штурмова бригада (10 ОГШБр, в/ч А4267, пп В3950) — тактичне формування гірської піхоти Сухопутних військ Збройних сил України. Формування підпорядковане оперативному командуванню "Захід". Бригада була сформована у місті Біла Церква 1 жовтня 2015 року. Пунктом постійної дислокації визначено м.Коломия Івано-Франківської області.