ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Очільниця Прикарпаття привітала спортсменів-переможців та призерів міжнародних, європейських змагань з веслування на байдарках та каное. ФОТО

Сьогодні в обласній військовій адміністрації відбулося урочисте вшанування прикарпатських спортсменів-переможців та призерів міжнародних, європейських змагань серед юніорів, молоді з веслування на байдарках та каное. Привітали спортсменів та їх тренерів з важливими спортивними здобутками голова обласної держаної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук та її заступник Віталій Ільчишин.

«Маю за честь привітати Вас із перемогами на спортивних змаганнях та побажати нових звершень на європейських та світових аренах, - зазначила Світлана Онищук. – Своїми досягненнями Ви прославляєте наш край, рідну країну і для всіх демонструєте незламність українського духу. Віримо, що попереду нас чекають перемоги. Саме з такими завзятими спортсменами ми гідно та впевнено тримаємо наш спортивний переможний фронт».

Зауважувалося, що Віталій Пристай зайняв перше, друге та третє місця (юніори) на Чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років, який тривав з 6 до 9 липня в італійському місті Ауронзо Ді Кандор, а Ірина Федорів (юніори) – друге та третє місця.

Також у місті Монтемор-у-Велью, що у Португалії, відбувся чемпіонат Європи з цього виду спорту, де Віталій Пристай зайняв друге й третє місця серед юніорів, а Ірина Федорів – друге місце.

Під час сьогоднішньої зустрічі спортсмени та тренери розповіли про підготовку до цих змагань, а також про плани на майбутнє.

«Ми пишаємося спортивними здобутками наших спортсменів. Дякую тренерам за відмінну підготовку до змагань», – наголосила очільниця Прикарпаття.

   Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.