ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Обрії" Відкриття Виставки Знаменитих Львівських Художників у Коломиї

У приміщенні філармонії імені Олександра Козаренка, відбулася виставка картин відомих львівських художників - Петра Старуха та Ігоря Колісника.

Нас журналістів "Дзеркало Медіа"  також запросили на цю чудову виставку, тому ділимось враженнями:

Проєкт продемонстрував творчі доробки авторів у сфері живопису.

Петро Старух, який має заслужене місце серед топ-5 сучасних художників Львова, привіз у Коломию свої надзвичайні роботи, які вже були представлені на найпрестижніших галереях світу.Митець вражає не лише своїми картинами, а й творчістю в інших напрямках мистецтва - він письменник, поет та музикант. Гості відкриття виставки мали унікальну можливість поспілкуватися особисто з відомим діячем.

Ігор Колісник, у свою чергу, є важливим представником української культури та образотворчого мистецтва. Його роботи вражають експресивністю та наповненістю, даруючи глядачам безліч різноманітних емоцій. Картини обох художників органічно доповнили простір філармонії, захоплюючи присутніх своєю надзвичайною енергетикою.

В рамках заходу, відбулася презентація театральних історій "Марічка та друзі", "Зустріч у парку" та "Коваль і Смерть" вони стали справжнім дивом, оживаючи на сцені завдяки акторам Інклюзивного театру "Ілюзія". Їхні виступи зворушили серця глядачів, які гаряче аплодували кожному епізоду. Але, не лише аплодисменти стали винагородою для учасників історій. Кожен з них отримав подарунок від Благодійного фонду "Життя як чудо" - "Life is a Miracle" Зокрема від керівника Тараса Косовича, що ще більше зігріло їх серця, та розчулило присутніх.

Завдяки злагодженій роботі колективу театру: " Директору Любов Масевич, художньому керівнику Галині Григорак, театральному консультанту Заслуженому артисту України Роману Біль, хореографу Тетяні Куровській, сценаристу та музичному оформлювачу Наталі Девятці та музичному консультанту Татяні Васильковській - усі вони доклали максимум зусиль, щоб глядачі та актори отрмали задоволення від дійства.

Відкриття виставки також було відзначене гідними гостями - представниками клубів "Ротарі" з Івано-Франківська, Львова та Коломиї, що створило дружню та надихаючу атмосферу.

Висловлюємо вдячність всім хто був причетним до організації такого світлого та цікавого дійства, зокрема модератору виставки, мистецтвознавцю Тарасу Косовичу, спасибі за можливість відвідувати такі культурні заходи в нашому місті.

Автор: Королець Ірина

Автор титульного фото: Василь Іваночко