ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Нічна ДТП у Коломиї: водій автомобіля втік, його розшукує поліція. ФОТО

Як повідомляли раніше, 2 червня о 2:50 год. у Коломиї на вул. Франка сталася ДТП -  автомобіль «Volkswagen» в’їхав в електроопору та перекинувся на правий бік.

В обласній поліції розповіли подробиці нічної аварії. Як з'ясувалося, водій автомобіля після ДТП вирішив покинути місце події і пасажирів, які перебували в транспортному засобі. Двоє потерпілих знаходяться в реанімації (раніше повідомлялося про 3-х постраждалих). 
"Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і здійснив зіткнення з двома електроопорами. Автівка перекинулася на бік, а одна з електроопор впала на неї. У результаті аварії травмувалися 35-річний і 49-річний пасажири, мешканці Коломийщини, а ще один пасажир не постраждав, інформує обласна поліція" - йдеться у повідомленні обласної поліції.

Поліцейські встановили особу водія, йдеться про 37-річного мешканця Коломиї. За місцем проживання чоловіка немає, наразі його розшукують правоохоронці.



Слідчими за фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.



"Наголошуємо кожному учаснику дорожнього руху, якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції. Пам’ятайте, завідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином!" - зазначають поліцейські. 

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.