ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Невідкладна допомога: як швидко переказати гроші з картки на картку

Як часто вам доводиться чути фразу «скинь гроші на картку»? Впевнені, майже щодня. Коли хтось із рідних чи друзів просить фінансово підтримати. Коли необхідно розрахуватися за якусь послугу, а часу і сил на особисту зустріч немає. Коли збираєш гроші на колективний подарунок, на шкільну екскурсію чи бажаєш допомогти хворій дитині. Одним словом, варіантів – безліч. Так само існує і багато способів здійснити переказ з картки на картку. Нагадуємо про найпопулярніші.

Сьогодні усі українські банки на своїх сайтах та у мобільних додатках пропонують послугу переказу коштів між картками. Механізм усюди схожий. На першому кроці в спеціальні поля потрібно ввести реквізити картки відправника: номер, термін дії, трицифровий код CVV/CVC2, який можна знайти на зворотному боці картки. На другому етапі – зазначити 16-значний номер банківської картки людини, якій пересилаєш кошти. Іноді задля безпеки просять ввести номер телефону або адресу електронної пошти. Наостанок треба вказати, скільки грошей надсилається, та відправити переказ. Звичайно, зручніше переказувати кошти з особистих кабінетів, де вже зберігаються усі ваші картки. Так не доведеться щоразу вводити реквізити власної картки, вони підтягуються автоматично.

Не забувайте перевіряти, які тарифи на здійснення операції та обмеження встановлено при здійсненні переказу. Комісія та умови можуть відрізнятися у різних фінансових установ. Зазвичай така інформація вказується на сторінці послуги.

Ще один швидкий спосіб переказати гроші з картки на картку – сервіси для здійснення онлайн-платежів. Подібно до банків, на таких сайтах для виконання переказу потрібно ввести реквізити картки відправника, картки одержувача та зазначити необхідну суму. Процедура нескладна, на все доведеться витратити всього кілька хвилин. Не потрібно хвилюватися і за особисту інформацію, адже компанії працюють згідно з міжнародними стандартами безпеки.

До речі, саме такий сервіс – iPay.ua – першим запустив послугу грошових переказів з картки на картку в Україні. Це сталося якихось десять років тому. Ідея виявилася революційною. Адже сьогодні це одна з найбільш популярних послуг, яка продовжує вдосконалюватися https://www.ipay.ua/ua/p2p. Щодня вона полегшує життя тисячам мешканців України.

Наостанок нагадаємо, що переказувати кошти з картки на картку можна з будь-якого місця, у будь-який зручний час, хоч вночі, хоч у вихідні. Не має значення, до яких платіжних систем належать картки, чи у якому банку були видані. Головне, щоб був зв’язок з інтернетом та не порожній «гаманець».