ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Небайдужих закликають долучитися до розбудови меморіалу коломийської "десятки"

Небайдужих закликають долучитися до розбудови меморіалу коломийської "десятки".
"Два роки тому, реалізовуючи ідею увіковічення пам'яті тих, хто не повернувся з степів та териконів Донбасу, ми чітко усвідомлювали, що війна, всупереч всім найкращим сподіванням, вноситиме свої болісні корективи в довершений, на перший погляд, образ меморіалу "Кожному поколінню своя війна", - написав у фейсбук Олександр Тарасюк.
"На урочистостях з нагоди його відкриття, схиливши голову, ми згадували імена 34 синів та дочок України, які віддали найдорожчу ціну, – свої життя, в ім’я життя майбутніх поколінь. При вибутті бригади на крайню ротацію в зону ООС, поминальний дзвін меморіалу пролунав уже 40 раз…. Саме сорок імен на сьогодні закарбовано в граніті, сорок облич залишатимуться в лавах «Едельвейсів», допоки жива Пам'ять….
Ми присягнулись пам’ятати та вшановувати кожного втраченого побратима…ранковий ритуал в день загибелі кожного з них уже став сумною, але важливою традицією. Але с#ука війна продовжує відраховувати свою кляту математику… Цьогоріч ми не дорахувались уже дев’ятьох Героїв…Їх імена лише належить закарбувати на холодному граніті…Тому ми розпочинаємо другу чергу розбудови нашого меморіалу! Він повинен стати більшим на ще одну данину пам’яті…якою буде ця данина, чи варто її віддати – для себе визначайте самі!..
І знову це буде істинно «народна» справа, до якої, я точно знаю,знову долучаться люди, які були поруч з бригадою від часу її створення!!!
Але кожен повинен знати свою історію та вшановувати пам'ять Героїв!
Зробимо це разом! з 10 Гірсько- Штурмова Бригада" - йдеться у повідомленні.
Рахунок № UA093366770000026007052544972
в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 336677
код ЄДРПОУ 41879527
отримувач: Громадська організація «Фонд підтримки гірсько – штурмової бригади «Едельвейс»
призначення платежу: благодійний внесок на спорудження меморіалу